Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید محمدمهدی حسینی همدانی در خطبه های این هفته نماز جمعه کرج، اظهار کرد: عده ای در ایران با رفتن «بولتون» خیال نکنند که اوضاع ضدایرانی آمریکا خوب شده پس مذاکره را زودتر انجام دهیم.

وی با تاکید بر اینکه تغییرات در دولتمردان آمریکا، ماهیتِ دولت این کشور را تغییر نمی دهد، گفت: آمریکا با مذاکره به دنبال این است که خسارت برجام را گسترده تر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خطیب جمعه کرج اضافه کرد: به تعبیر رهبری، برجام خسارت محض بود، آمریکا به دنبال افزایش خسارت در برجام است و می خواهد این مهم را به قدرت منطقه ای ما مرتبط کند.

نماینده ولی فقیه در استان البرز با بیان اینکه آمریکا به دنبال تضعیف توان موشکی ما است، گفت: دولت باید مقابل فریب دشمن با هوشیاری بیشتری عمل کند.

آیت الله حسینی همدانی در بخش دیگری به نکات انتخاباتی اشاره کرد و گفت: برای کاندیدای اصلح شاخص های فراوانی وجود دارد که به مرور طی هفته های گذشته بیان شده و می شود.

وی گفت: یکی از موضوعاتی که باید مورد توجه همه باشد این است که نماینده مجلس از طرف مردم، وکیل مردم است و در مجلس شورای اسلامی باید به نفع موکلان خودش حرکت کند.

خطیب جمعه کرج با اشاره به اینکه نمایندگان مجلس باید در فرایند وضع قانون حضور داشته و در کمیسیون ها فعال باشند، گفت: نمایندگان مجلس نباید از موکلان خود، چیزی را پنهان کنند در غیر این صورت، وکالتش باطل می شود.

نماینده ولی فقیه در استان البرز با اشاره به اینکه در مجلس شورای اسلامی مطالب مختلفی از جمله مسائل سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و غیره مطرح می شود، گفت: مردم باید از موضع نمایندگان خود در مجلس شورای اسلامی مطلع باشند.

آیت الله حسینی همدانی گفت: گاهی در همین رای دادن‌ نمایندگان، مرزبندی‌ با دوستان و دشمنان مشخص و اصح و غیر اصلح شناخته می شود.

وی اضافه کرد: صادق بودن و کاذب بودن نماینده در رای دادن به لوایح مشخص می شود، گاهی افراد در تبلیغات جوری صحبت می کنند و در مجلس جور دیگر عمل می کنند لذا بحث شفافیت، بحثی جدی است.

خطیب جمعه کرج بیان کرد: رهبری در ویژگی های سیاسی نماینده اصلح فرمودند؛ «باید مرزبندی مشخص با دشمن داشته باشند.» یعنی نماینده باید دارای چنین ویژگی باشد.

نماینده ولی فقیه در استان البرز با طرح این سوال که ما این مرزبندی را از کجا متوجه می شویم؟ گفت: وقتی اصل شفافیت جدی گرفته شود، پاسخ این سوال نیز روشن خواهد بود.

آیت الله حسینی همدانی خطاب به کسانی که قصد کاندیداتوری دارند و یا نماینده هستند و قصد دارند در دوره بعدی نیز کاندید شوند، گفت: باید از چنین مرزبندی‌های برخوردار باشید.

ادامه دارد...  

کد خبر 4717004

منبع: مهر

کلیدواژه: آیت الله حسینی همدانی نماینده ولی فقیه در البرز خطبه های نماز جمعه ماه محرم قزوین بوشهر شیراز مراسم عزاداری عاشورا ایلام اربعین حسینی شهرکرد گرگان ماه محرم و صفر تاسوعا و عاشورا خرم آباد کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۲۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه چند عضو دارد؟ ۱۲ یا ۱۳؟

درحالی وزیر ارتباطات می گوید کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه ۱۲ به اضافه یک عضو دارد و دولت در آن اکثریت را ندارد که براساس ماده ۲۲ قانون جرایم رایانه‌ای، این کارگروه ۶ عضو از دولت، ۲ عضو از مجلس و ۴ عضو از قوه قضاییه و نهادهای حاکمیتی دارد. - اخبار اقتصادی -

 

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،  عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری ارتباطات اخیرا درباره رفع فیلتر گوگل پلی اعلام کرد، دولت تاکنون سه بار درخواست رفع فیلتر آن را به کارگروه تعیین مصادق محتوای مجرمانه ارائه داده است.

زارع پور درباره ترکیب اعضای کارگروه اظهار داشت: کارگروه 12 به اضافه یک عضو دارد؛ 12 عضو که صاحب رای هستند و مرکز ملی هم سیزدهمین عضو است. وزارت ارتباطات هم یک عضو از این 13 عضو است، 6 رای هم دولت دارد و عملا اکثریت در این کارگروه با اعضای دولتی نیست و باید جمعی تصمیم‌گیری شود.
 
اظهارات زارع پور درباره 13 عضوی بودن کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه درحالی است که براساس ماده 22 قانون جرایم رایانه‌ای، این کارگروه به ریاست دادستان کل کشور 12 عضو دارد که به قرار زیر است:
 
دادستان کل کشور (رئیس کارگروه)
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات یا نماینده وی
 وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یا نماینده وی
 وزیر علوم، تحقیقات و فناوری یا نماینده وی
 وزیر آموزش و پرورش یا نماینده وی
 وزیر دادگستری یا نماینده وی
وزیر اطلاعات یا نماینده وی
 رئیس سازمان صدا و سیما یا نماینده وی
 فرمانده کل انتظامی
 یک نفر خبره در فناوری اطلاعات و ارتباطات به انتخاب کمیسیون صنایع و معادن مجلس
یک نفر از نمایندگان عضو کمیسیون قضائی و حقوقی به انتخاب این کمیسیون به تأیید مجلس
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی.
 
قانون جرایم رایانه ای مصوب سال 88 است و مرکز ملی سال 1390 در پی دستور رهبر انقلاب مبنی بر تشکیل شورای عالی فضای مجازی تأسیس شد لذا عضویت این نهاد در این کارگروه در قانون ذکر نشده و در صورت حضور در جلسات آن، حق رأی ندارد.
 
با این احتساب کارگروه تعیین مصادق مجرمانه 6 عضو از دولت، 2 عضو از مجلس و 4 عضو از قوه قضاییه و نهادهای حاکمیتی دارد.

از آنجا که کارگروه با حضور 7 عضو رسمیت پیدا می کند و تصمیمات آن با نظر اکثریت اتخاذ می شود، باید دید از میان این 12 عضو، کدام دستگاه ها مخالف نظر وزارت ارتباطات مبنی بر رفع فیلتر گوگل پلی هستند و آیا همه اعضای دولت در رفع فیلتر این اپلیکیشن متفق القول هستند؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روح الامینی: باید انحصار از بازار خودرو برداشته شود
  • کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه چند عضو دارد؟ ۱۲ یا ۱۳؟
  • در جنگ با ایران انتظار چه چیزی داریم؟ پاسخ اساتید دانشکده فرماندهی ارتش آمریکا
  • کدام نماینده مجلس ۱۴۰ سکه گرفته است؟
  • سرلشکر سلامی: همه راه‌های نفوذ دشمنان باید بسته شود
  • سرلشکر سلامی: در شرق مدیترانه راه را بر دشمن می‌بندیم
  • جزئیات خنثی‌سازی عملیات جاسوسی آمریکا و اسرائیل در یمن
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • لاوروف: هر دو حزب آمریکا، روسیه و چین را دشمن می‌دانند
  • حماس: سرنوشت صهیونیست‌ها در رفح هم چیزی جز شکست نیست