Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعالیت ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد در هفته گذشته از انتخاب نمایندگان مجلس مشورتی بانوان شهرستان کرج تا آموزش چهره به چهره ثبت فعالیت ها در سامانه فهما را شامل می شود.

خبرگزاری شبستان - البرز: فعالیت ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد البرز طی هفته گذشته پرشورتر از هفته های گذشته بود تا آنجا که شورای مشورتی بانوان شهرستان کرج همچنین دیدار چهره به چهره کارشناسان این ستاد در شهرستان هایی چون نظرآباد و ساوجبلاغ در خصوص ثبت فعالیت ها در سامانه فهما انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مجمع مشورتی بانوان که چهارشنبه (۱۳ آذر) در سالن اجتماعات ستادهماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد البرز انجام شد بنا به ضرورت فرآیند تشکیل مجمع مشورتی بانوان توسط مقام عالی دولت در استان به جهت گسترش مشارکت بانوان توانمند در فرآیند تصمیم سازی و تصمیم گیری و ارتقاء شاخص عدالت جنسی ماده 101 برنامه ششم توسعه این جلسه تشکیل شد.

 

 

ضرورت تشکیل این مجمع با توجه به توانمندی واحد خواهران و بانوان نخبه در کانون های فرهنگی هنری مساجد و با مشارکت فرمانداری شهرستان کرج و استانداری البرز  و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز جلسه انتخابات بین اعضای حاضر که نزدیک به ۳۰ نفر هستند برگزار شد.

 

اجرای طرح منطقه بندی در کانون های فرهنگی هنری مساجد البرز

 

از دیگر فعالیت های صورت گرفته با همت ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد البرز اجرای طرح منطقه بندی با حضور در مناطق مورد نظر با حضور کارشناسان ستاد بود.

 

کانون فرهنگی هنری ثقلین در حصارک بالا کرج طی این هفته میزبان مدیر و کارشناسان ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد البرز در جریان اجرای طرح منطقه بندی کانون های فرهنگی مساجد استان البرز بود. 

 

 

در جریان این طرح، تشریح، توضیح و تبیین مسائل محوری و برنامه ریزی شده در کانون های فرهنگی هنری مساجد به کانون های فرهنگی هنری منطقه ۶ انجام شد. برپایه این خبر ضرورت اختصاص سرانه به کانون های فرهنگی هنری فعال از دیگر مطالب قابل توجهی بود که در این دیدار بر آن تأکید شد.

 

برپایی دومین نشست سواد رسانه در مسجد جامع امام حسن مجتبی(ع)

 

توجه به سواد رسانه و فضای مجازی یکی از محورهای اساسی در میان برنامه های ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان البرز است که در این خصوص دومین نشست سواد رسانه در مسجد جامع امام حسن مجتبی(ع) دهقان ویلای کرج با حضور جمعی از فعالان مسجدی با محوریت کانون فرهنگی هنری مسجد برگزار شد. 

 

این آئین با عنوان طرح « سواد رسانه و مسجد» با همت سازمان بسیج رسانه استان البرز و ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد البرز عصر چهارشنبه (۱۳ آذر) مصادف با شب میلاد حضرت امام حسن عسگری(ع) برپا شد.

 

 

جمعی از فعالان کانون فرهنگی هنری مسجد جامع امام حسن مجتبی(ع) در این نشست آموزشی حضور یافتند و از مطالب موضوعی و محوری این نشست رسانه ای بهره مند شدند.

 

گفتنی است، مرتضی حسین زاده، مدیرکانون فرهنگی هنری مسجد امام حسن مجتبی(ع) دهقان ویلای کرج با استقبال از این مباحث آموزشی بر تداوم این دوره ها به صورت عمومی در مسجد تاکید کرد.

 

معرفی برترین کانون های فرهنگی هنری مساجد البرز در سامانه فهما

 

طی هفته ای که گذشت بارگذاری روند فعالیت ها در سامانه بچه های مسجد و گزارش دهی مستقیم هر کانون پنج کانون برتری که امروز 12 آذر ماه 98 را کسب نمودند به شرح زیر معرفی کردند.

 

 

کانون فرهنگی هنری قدس با کسب 3972 امتیاز مدیر مسئول کانون جناب آقای محسن خدا بنده(کرج)

 کانون فرهنگی هنری شهدای گلشهر ویلا با کسب 3210 امتیاز - مدیر مسئول کانون جناب آقای مهدی حافظی نسب( کرج)

کانون فرهنگی هنری منتظران ولیعصر با کسب 3200 امتیاز - مدیر مسئول کانون جناب آقای احمد جلال وند(کمالشهر)

 کانون فرهنگی هنری شهید مرتضی آوینی با کسب 3106 امیتاز -  مدیر مسئول کانون جناب آقای مهدی معدنی پور(شهرستان نظرآباد)

کانون فرهنگی هنری شهید مطهری با کسب 2544 امیتاز - مدیر مسئول کانون سرکار خانم شورمج(فردیس)

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد البرز در خصوص وعده داد تا به مدیران کانون هایی که بالای 3000 هزار امتیاز در سامانه بچه های مسجد کسب نمایند مبلغ 100000 تومان هدیه پرداخت می شود.

 

 

پایان پیام/301

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد مسجد انتخابات مجلس خطبه های نماز جمعه نماز جمعه مسجد روز دانشجو خطبه نماز جمعه استان بوشهر سامانه فهما کانون های فرهنگی هنری مساجد البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۴۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسجد کانون تمدن اسلامی است

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، مدیر حوزه های علمیه کشور، با اشاره به اهمیت کارکرد معرفتی و علمی مساجد گفت: تمام حوزه های علمیه ما، در کنار مساجد یا در درون مساجد بوده اند و بسیاری از مساجد ما کانون تعلیم و تربیت بوده اند و از همین رو، اخیرا از مسئولان مرکز مدیریت خواسته ام که در قم، برخی مساجد انتخاب شوند و برخی دروس حوزه در مساجد ارائه شود.

وی ادامه داد : کارکرد بعدی مساجد فرهنگی است و مساجد باید در کنترل آسیب های اجتماعی نقش ایفا کنند و کارکرد سیاسی و کارکرد اقتصادی مساجد باید مدنظر قرار داشته باشد و البته مسجدی که محروم از کارکرد اجتماعی باشد، به اهداف خود نخواهد رسید.

آیت الله اعرافی گفت : مسجد کانون تمدن اسلامی است و حوزه های علمیه همواره پیوندی ناگسستنی با مساجد داشته اند و اگر بخواهیم فقه مسجد را برش بزنیم، با مجموعه وسیعی مواجه خواهیم شد.حضور در مسجد، حتی اگر به قید نماز و ذکر نباشد، موضوعیت دارد.

مدیر حوزه های علمیه کشور ادامه داد: در جریان انقلاب اسلامی، مساجد پیشران بودند و امیدواریم مجدد به همان سمت حرکت کنیم و این کانون تمدنی را در جای صحیح خود قرار دهیم.در این مسیر، به اصولی نیاز داریم ، که هم گرایی و هم افزایی درون نهادهای مرتبط با مسجد و عزم جهادی و انقلابی لازمه این امر است و الان با شاخص های مطلوب کلان مسجد فاصله داریم.

مدیر حوزه های علمیه کشور، در بخش دیگری از بیانات خود، میانگین هر هزار نفر جمعیت، یک مسجد با سه وعده نماز و روحانی تمام وقت و توانمند را برای کشور لازم و مطلوب توصیف کرد و پشتیبانی نهادی با حفظ بنیه مردمی مساجد را لازمه موفقیت در این عرصه دانست.

اعرافی تصریح کرد: مدرسه علمیه یا باید در کنار مسجد باشد، یا در زمان ساخت، مسجد قابل استفاده برای عموم در آن پیش بینی شود و برخی دروس حوزوی باید در مساجد ارائه شود و از سوی دیگر، استادان، محققان و شخصیت های حوزوی باید در مساجد امامت داشته باشند.در رشته ها و دوره ها و نظام تربیتی حوزه ، مصادیقی معطوف به تربیت امام جماعت و جمعه باید پیش بینی شود و اقداماتی در این زمینه آغاز شده است.

مدیر حوزه های علمیه کشور در پایان خواستار تقویت و حمایت از مباحث مطالعاتی و تحقیقاتی مرتبط با مسجد شد و تاکید کرد که درس های خارج حوزه ای و تولید محتوا، معطوف به موضوع مسجد باید در دستور کار قرار گیرد.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدیر حوزه‌های علمیه کشور: مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • رونق فعالیت های فرهنگی اردبیل با محوریت کانون های مساجد
  • نقش آفرینی کانون های مساجد در جبهه فرهنگی بسیار مهم است
  • رویکرد تربیتی در برنامه‌های تابستانی کانون‌های مساجد اردبیل
  • برگزاری کارگاه تخصصی کارآفرینی و اشتغالزایی ویژه کانون‌های مساجد
  • ۷۷ کانون تخصصی خواهران در مساجد آذربایجان‌شرقی فعال است
  • بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی مساجد در اردبیل فعالیت می کنند
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»